1850 courtyard

Leave a comment
Architecture, built, Renovation

Half a bore-well, an obscure courtyard, a tailor’s shop and a tourists info desk – Odd consequences of building rules and property divisions form the basic canvas into which new use was to be adapted. A zero budget project in Fort Kochi that reuses the a typical house form of the colonial period for a garden cafe.

l3

existing condition 01

l4

work at site 01

l1

work at site 02

interior

18808893_1838771309784121_535748525376405504_n7918734577279163586.jpg

courtyard

22860178_441479719581075_8683546578197151744_n7250550546183889196-e1525334880916.jpg

courtyard

26288283_404018593355177_2720710646411821056_n6020124775571124655.jpg

as seen from princess street

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s